tisdag 11 november 2008

Spanien fortsättning..

Jag visste inte vad jag skulle göra, men här tänkte jag inte stanna., bestämde mig för att lifta till stationen. Jag sa till en av hästskötarna att jag tänkte lifta. Han skakade bara på huvudet. Jag bad honom om hjälp med mina grejjer till grinden och han hjälpte mig så snällt. När vi kommit utanför grindarna dök "plötslig" privat chauffören upp och skrek på mig. Hästskötaren sa något till honom på spanska och han mjuknade snabbt i tonen. Hästskötaren blinkade åt mig, tog sedan ta i min väska och pekade åt mig att hoppa in i bilen. ÅH tänkte jag! Jag kommer till stationen trotts allt.. Jag kramade om hästskötaren och tackade honom för hjälpen.. jag var så glad. Äntligen kom jag härifrån. !! Privat chauffören skjutsade mig till stationen (ingen trevlig resa). Han sa hur dum och idiotisk jag var att jag inte var värd nånting. (kunde ju förstå spanskan ganska bra vi de laget). Väl framme på stationen släppte han av mig och sa bara hej då. Och där var jag åter igen lämnad ensam.. Jag skyndade mig in på stationen och hoppades att de skulle gå ett tåg eller buss till Malaga. "Bossen" hade ju sagt att det inte gick några tåg.. Till min stora förvåning gick det ett tåg 20 minuter senare. Jag gick till biljettkassan och frågade efter nån som pratade engelska. Men tror ni dom gjorde de!?? nej! Jag blev mera å mera stressad jag ville verkligen hinna med tåget. Jag kände mig jagad på nått vis. De kändes som att "Bossen" skulle dyka upp vilken sekund som helst..Efter många om och män hittade dom tillslut nån som snackade engelska. Jag bad om en biljett och vägbeskrivning till tåget.. Jag fick vänta tre minuter på tåget (dom längsta minuterna i mitt liv).. Jag skyndade mig sen in på tåget till min sittplats. Satte mig ner och andades ut. Äntligen , Äntligen var jag på väg bort...

torsdag 6 november 2008

Fortsättning om resan till Spanien!!

Hejsan! nu skriver jag igen. Sorry Verro att du fick vänta... Jo just de ja. Jag skulle berätta om Spanien.,
När jag kom in i rummet så såg jag hur en STOR del av dom jag jobbar med satt och rökte på! Hatar ju verkligen sånt så jag kännde då att jag ville dra där ifrån. Ingenting var bra, inte nått! Eller jo, hästarna var underbara. Ska lägga ut bilder sen när jag fixat kabel till telen. Iaf, jag visste inte var jag skulle ta vägen. En av killarna där var på mig hela tiden och skulle kyssa mig och vara nära . USCH! Han bodde i rummet bredvid mig, så vad tänker man. Jo! Inget lås på dörren , en galen Argentinare ( han var därifrån tydligen) som röker på som vilken sekund som helst kan komma in i mitt rum och våldta mig. Tänk mig., blond och blåögd. PRECIS vad dom vill ha. ! Jag red ett par dagar till, sen kom jag med en JÄTTE dålig ursäkt att jag var tvungen att åka hem igen p.ga familje problem. Min "boss" trodde mig så klart inte.. men lät mig åka iaf. Han sa att jag fick åka på söndag morgon. Och den dagen var det lördag. Jag ägnade hela lördag kväll åt att packa och var jätteglad för att jag skulle få åka hem. Det han inte visste var att jag skulle ner till Marbella till min vän Terese (fixade ett jobb åt henne samtidigt som jag stack ner till Spanien). Jag sa att dom bara behövde skjutsa mig till tågstationen och hjälpa mig till rätt tåg (till Malaga) så att jag kom hem. Söndag morgon kom,.. Ingen chaufför kom och hämta mig Btw Hna var sprutnarkoman, iaf. Jag väntade och väntade på att han skulle komma. Men ingen kom. jag väntade till klockan var ett sen ringde jag till min "boss" och frågade vade det var frågon om. -varför komme ringen och hämtar mig? "Bossen" - eh , näe.. du får stanna ett tag till!! Jag bara skrek innombords, jag blev så ledsen . jag ville bara därifrån. Ville inte vara bland massa pundare som inte kunde engelska och inte heller fanns det någon tjej där i närheten förutom "bossens" dotter som var den snobbigaste i hela världen!!!! Jag bad honom snällt att skjutsa mig till stationen, han sa bara. - du är inte ärlig, du ljuger för mig!! - jag ljugerinte alls, sa jag. - Jag har betalat flygbiljetten åt dig och gett dig ett jobb, vaför gör du så här mot mig?, sa "bossen" Hallåå!! - jag har jobbat in den där förbannade flygbiljetten 3ggr om. har ridit över sextio hästar sammanlagt i den här helvetes jävla värmen!!! "bossen" svarade snabbt. - Gör vad du vill, du får klara dig själv! Så där stod jag, inge chaufför .. ingen att trösta sig hos. Helt ensam i ett land långt hemmifrån!..Fortsättnigng följer.. Godnatt allesammans!!

tisdag 4 november 2008

Blandat!

Hejsan! Har just kollat bilderna från när jag var i sthlm. :d Jätte fina bilder blev det! På torsdag ska jag kanske vara barnavakt åt Johannas ungar. De ska bli kul , ska kanske rida lite med då när jag ändå är där:D

Tog upp kontakten häromdan med en gammal vän vid namn Veronica, jag vet inte varför jag inte hört av mig eller nått. Men jag vet nu iallafall att det inte ska hända igen. Förlåt Verro!
Hoppas jag får träffa min f.d häst på tosdag, Marion heter hon. Jag sålde henne till Johanna i våras. Saknar min hund med Akela. Var tyvärr tvungen att lämna bort henne när jag reste till Spanien för att jobba. Saknar henne såå..! Det är som att lämna bort ett barn, fy vad hemsk man känner sig. Hon var ju bara ett år till på köpet. Liten i denna stora värld.
Min f.d häst Marion hade jag i fem år, men när jag sålde henne var det inte alls lika jobbigt som när jag lämnade bort Akela. Jag vet inte varför, men en hund är man med dygnet runt, en häst är ju inte samma sak. Hur som helst så saknar jag er båda. !!

Tänkte berätta lite om min tripp till Spanien.
Jag fick först jobb i Cordóba, vilket var käpprätt åt helvete. De började med att jag förlorade mitt bagage på flygplatsen, så kom till "jobbet" utan några grejjer. Var livrädd att allt skulle vara borta. Jag fick låna ett par ridskor som var så jädrans osköna plus ett par ridbyxor med hål i. Jag tyckte allt var hemskt, ingen kunde engelska och maten smakadeskit och så var de så varmt tt jag höll på att avlida. Efter tre låånga dagar kom mitt bagage äntligen. Dom hade hittat det på flygplatsen i Barcélona. Suck* Jag fick min älskade gitarr å mitt enorma bagage som jag hade med mig. Jag kånkade in det i mitt sk.l hus och var så lättad över att jag äntligen hade fått mina saker. Nu kunde jag spela på min gitarr när jag kände mig ensam , jag kunde bädda med mina egna lakan och ha mina egna kläder.Känndes som att allt började ordna upp sig, men lugnet efter stormen höll inte så länge. Jag red sju hästar per dag och jobbade ganska sent om kvällarna. När jag kommer in till mitt (rättare sagt alla hästskötare/beridares bostad) så såg jag något som förstörde hela min resa till Spanien...




Kan inte berätta mer nu för jag ska iväg och handla.tjaoo!! :D



söndag 2 november 2008

Trött!




Tack för en underbar helg Charlie!


Har verkligen haft det jätte trevligt. Är iaf hemma nu och tar det lugnt. Fick höra att en tjej i 19 års åldern blivit mördad i natt i Gällivare. Fy vad hemskt. Två mord på så kort tid. Tror inte att jag känner henne, men hemskt iaf.!!




I veckan ska jag inte göra nått speciellt.


På onsdag ska jag träffa Jonas en sväng, han ska lämna mina skor som blev kvar i hans bil :p


På lördag blir de party med Nathalie.. Tänkte dra till pumpen i södra vi utanför kisa! Ska bli svin kul!!




Snart ska våran kisse misse Skrollan ha katt ungar, bara säga till om ni är sugna att ta en :D


Nu är det nog dags att kolla lite One Tree Hill sen sova :D




Sussa sött allihopa ;)


lördag 1 november 2008

En helg i sthlm!


Tja!
Sitter nu i sthlm hemma hos Charlie. Anlände hit igår kl 18.30. Charlie plockade upp mig på T-centralen, sen beställde vi Thaimat och drog hem till han. Väl efter maten blev de att hänga framför tv:n, dricka några glas vin och bara snacka. Vi planerade lite för morgondagen (idag). Kl 02.00 var de dags att sova.
Idag sov vi till typ tre;) var lite små trötta. Vi gjorde i ordning oss och bestämmde att vi ksulle ut och gå lite. Vi gick till gamla stan och kollade lite, det var jätte mycigt och solen var framme så de gjorde ju det hela bättre:) Vi gick till Sandy´s och åt lite, gott gott!!
Vi tog tunnelbanan hem och landade i soffan lagom trötta i benen, iaf Charlie var det, en annan är ju vältränad;) Nu tar jag ett glas vin medans jag bloggar och snart ska vi iväg och kolla på bio:)
ha en bra kväll allihopa!
Happy Hallloweeen