söndag 23 januari 2011

Tankar..

Att leva i en värld där ingenting går fel finns inte.. Sitter och tänker på alla tusentals misstag jag har gjort. Hur mycket jag skulle vilja ha en ny chans och rätta till alla dessa misstag. Men när allt kommer omkring så vill jag inte alls det. Jag har ju lärt mig någonting.. eller?

Jag sitter just nu i min lägenhet och ser mig omkring och tänker.. Tänk vad mycket jag har lyckas med!! Jag har ju fått allt jag har önskat mig här i livet. Lycka ! En underbar familj, super bästa vänner och , ja allt!! Jag kan då verkligen inte klaga. De finns så många som inte alls har ens i närheten av vad jag har... Tänk på det nästa gång ni klagar, se er omkring, vad har ni egentligen? Det enda som jag mer än någonsin önskar mig , det är att Pappa skulle komma tillbaka.. Det går aldrig att beskriva, men utan honom är det alltid som att nått fattas inom mig. Förstår fortfarande inte att han är borta. Att han inte finns på våran jord.. Det är så tomt. Fast jag vet att han hör mig och ser mig. Han finns alltid vid min sida på ett eller annat sätt... 

Ni som känner mig väl vet att jag tror på ett liv efter döden. När jag ser en bäbis så är jag ganska snabb på att fråga vilket datum den är född.. Jag vet att pappa har börjat om sitt liv i en annan kropp, ett annat kön, en annan stad, kanske i ett annat land..? Han kanske inte har börjat sitt nya liv ännu? Han kanske väntar tills jag och min bror mår bra igen? Jag vet inte..

Så, ..åter till lite roligare ämnen.. Åker snart på kryssning med Mathilda, ska bli så sjuuukt roligt!! Kanske blir en hangover på jobbet dagen efter ? Men de är det värt! ;) Ska alldeles strax krypa i säng för nu börjar ögonlocken kännas vääldigt tunga! Ta hand om er mina vänner..<3

Over and Out // Jackie   

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är konstigt, man tar dig inte för en person som sitter och tänker på djupare saker. Varje gång man ser dig så sitter du och skrattar och verkar... ja, lycklig, som du skriver. Är verkligen glad för din skull. Ju mer jag får höra om dig desto mer inser jag vilken stark och mångfacetterad person du faktiskt är.

Tror också på livet efter döden och jag är övertygad om att vi har människor som ser efter oss. Tänker man på dig så verkar du ha haft en ängel vid din sida hela livet med tanke på alla olyckor som du har råkat ut för och klarat dig ur.

Hoppas ni får det riktigt kul på kryssningen.