måndag 27 juni 2011

Måndag morgon..

Underbar midsommar med min finaste! Spontant men väldigt roligt! :)

Nu längtar jag till min semester och förhoppningsvis kommer min söta lilla Fäänny hit och hälsar på mig, Ska bli kul med tanke på att jag har väntat i 22 år på detta!! ;D Ska hitta på massa roligt bus med henne!

Sen den 18 juli har vi näst intill spikat att åka till Gällivare (Jag, Micke och Fanny).. Micke du vet inte vad du gett dig in på ;) Hehe^^
Nej då, - de kommer bli awesome! :)

Idag, eller rättare sagt igår skulle jag ju ha sålt min bil, men velig som jag är så blir det ingen affär. Jag vill inte sälja bilen längre, de e ju som att sälja ett barn och inte säljer man ju sina barn hur som helst!! ;) Måste låta den bli lite äldre först ;) ^^

Skämt åt sido, nu slutar jag strax , då blir det att handla en damsugare samt en mopp! Kan verkligen behövas till min otroligt stökiga lägenhet!!

Over and Out //Jackie

torsdag 23 juni 2011

Utbildning!

Jaa! Jag kom in på min älskade svets utbildning. Är så otroligt glad! Äntligen får jag utbilda mig till nått bra!! :D Synd bara att man måste ta studielån, men men de betalar jag nog tillbaka ganska fort !

Midsommar i morgon och jag har INGA planer. Känns lite skumt. Brukar alltid planera något.. Men men, det blir nog bra tillslut! :)

Har så fruktansvärt mycket energi i kroppen så jag spricker snart! Måste fan fixa en häst att rida på eller kanske börja träna -fast hästar e ju liite roligare. Ska kolla om jag kan hitta någon unghäst att träna! :)

Well,well..

Over and Out // Jackie

måndag 20 juni 2011

Planer..?

Ååå de ju redan juli..! Shit ,får ju panik när tiden går så fort som den gör! Men snart får jag iaf veta om jag har kommit in på utbildningen. Håller tummarna! :)

Funderar även på om jag ska åka till Magaluf med Ida. Vore ju skit kul, ska börja spana efter lite resor så får jag se om man hittar nått bra, har ju snart semester :) Fundrear ju också på om jag ska åka till Gällivare en sväng med en viss person :) Måste ju låta släkten få se vem som har stulit mitt hjärta;)

Gatebil i helgen var fruktansvärt roligt! Mycket roligare än förra året! Blev kanske lite för många öl för mig och lite för mycket sprit, men men kul hade jag iaf ;D
Blev ju ännu mer sugen på att skaffa mig en bra bil som jag kan köra med, men det får jag vänta med ett liitet tag till! :p
Börjar med att sälja min nuvarande bil för nått lite finare, men det går visst lite segt på den fronten.! Typiskt!

Men men , nu är det dags att återgå till arbetet!

Over and Out // Jackie!